mei 2019
M D W D V Z Z
« mrt   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorieën

Meta
Registreer  |  Login
nieuws

UITNODIGING WoonInformatieMarkt 8 mei 2019

Hierbij een UITNODIGING om de WoonInformatieMarkt, die wordt gehouden op woensdag 8 mei a.s. in de Oranjekerk bij te wonen. Een mooi initiatief van de Gemeente / Stadsdeel Zuid met deelname van 30 organisaties en instellingen. [Zie Hieronder.]
woensdag 8 mei Wooninformatiemarkt Langer zelfstandig wonen als 55+er Bent u ouder dan 55 en wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, eventueel in een kleinere woning of op de begane grond? Kom dan op 8 mei naar de Oranjekerk met alle informatie over: • Verhuisregelingen ‘ Van Groot naar Beter’ en ‘Van Hoog naar Laag’ • Uw woonduur en inschrijving bij WoningNet; checken en updaten (ook voor particuliere huurders en als u een koopwoning heeft) • Aanpassingen in uw woning; wat is er mogelijk? Trapliften, drempels, seniorentelefoons, beveiliging • Voorzieningen in de buurt, gericht op langer thuis wonen; welzijn, sport en bewegen voor ouderen, ergotherapie, samen koken en eten • Juridisch advies over wonen • Informatie over Wmo-regelingen

Extra: 15:30 – 16:30 uur Luistertafel met woongeluiden, door Soundtrack City
15:30 – 18:00 uur Stoelmassages
16:00 – 16:45 uur Presentatie met film over langer zelfstandig thuis wonen
16:50 – 17:00 uur Flora Breemer (lid dagelijks bestuur Stadsdeel Zuid)
17:00 – 18:30 uur Muzieksalon door het Danspaleis
• Woensdag 8 mei, 15:30 – 18:30 uur.
• Waar: Oranjekerk, ingang Tweede van der Helststraat 1-3
• Toegang gratis, aanmelden niet nodig
• Voor een hapje&drankje wordt gezorgd Deelnemers infomarkt
• Woningcorporaties Eigen Haard, Rochdale, Ymere, Stadgenoot
• !WOON: vraagbaak voor huurders
• Stadsdorp De Pijp
• Stadsdorp Rivierenbuurt
• Voor Elkaar in Zuid: burenhulp
• Brandweer Amsterdam-Amstelland
• Ergotherapie Hartel
• Heen&Weer: korte ritjes in de wijk
• De Wit Mobiliteit: probeer een scootmobiel of rollator uit
• Wijkcentrum de Pijp
• Samenwonen Zelf Organiseren
• Koppl
• ATA/Incluzio: personenalarmering
• Politie: wijkagenten
• Markant; mantelzorgondersteuning
• Mantelaar
• Sociaal loket en Team Wonen Zuid
• Studio Transit • PuurZuid • Combiwel • Cordaan • Welzijn op recept • MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen) • Golden Sports • Vrijwilligers Centrale Amsterdam • SimPC/Simphone • Stichting Sina: zorgmaatje • Lokaal&Sociaal boodschappenservice • Belklus: hulp bij klussen Tot ziens op 8 mei! Organisatie: gemeente Amsterdam, stadsdeel Zuid. Telefoon 14 020, amsterdam.nl/zuid. Onder voorbehoud van wijzigingen.

U kunt geen reactie plaatsen.